Wapeningsgaas

Wapeningsgaas
Wapeningsgaas gebruik: Wapeningsgaas
Wapeningsgaas
Close image
Wapeningsgaas gebruik: Wapeningsgaas
Wapeningsgaas
Close image
 • Wapeningsgaas

  Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.
  Verzendkosten en levertijd

  Ben je op zoek naar een sterke en duurzame manier om kwetsbare en scheurgevoelige muren en/of plafonds te verstevigen? Dan is onze wapeningsgaas de perfecte oplossing! Wapeningsgaas is gemaakt van glasvezeldraden die zijn samengebonden. Dit type gaas is daarom sterk, maar tegelijkertijd ook soepel. Wil je scheuroverbruggende herstelwerkzaamheden uitvoeren aan constructie- en stucwerk? Bestel dan snel wapeningsgaas.

  € 25,90 excl. btw
  € 31,34 incl. btw
  
  Uitvoering en hoeveelheid Wapeningsgaas
  Prijs in € (excl. btw) per verpakkingseenheid
  Artikelnr.Breedte
  Lengte
  Prijs per
  Prijs Bestellen
  222019 25 cm 100 m rol

  25,90

  1 eenheden kopen
  + -

  excl. btw
  incl. btw

  Dit product bestaat uit 1 uitvoeringen

  Breedte: 25 cm Lengte: 100 m Prijs per: rol
  Vanaf 25,90 excl. btw
  Artikelnummer 222019
  € 25,90 excl. btw
  € 31,34 incl. btw

  Specificaties Wapeningsgaas

  Materiaalglasvezeldraden
  Kleurwit
  Lengte100 m
  Breedte25 cm
  Gramsgewicht110 gr/m²
  Prijs perrol
  Maaswijdte5 x 5 mm

  Omschrijving Wapeningsgaas

  Wapeningsgaas is een belangrijk onderdeel bij het bouwen en renoveren van muren en plafonds. Het gaas is gemaakt van glasvezeldraden, dat in de lengte- en breedterichting samen is gebonden op knooppunten. Deze manier van samenbinden heet de weving en doorweving methode. Deze methode zorgt ervoor dat het gaas soepel te hanteren is en biedt de nodige stevigheid. Het wapeningsgaas biedt dus extra stevigheid en stabiliteit aan je muren en plafonds, waardoor deze minder snel zullen scheuren of barsten. Het gaas zorgt voor een egale ondergrond en voorkomt dat het stucwerk gaat scheuren.

  Bevestiging wapeningsgaas

  Ons wapeningsgaas is van topkwaliteit en makkelijk te installeren. Je kunt het gebruiken als ondergrond voor je stucwerk, zowel binnen- als buiten. Bovendien is ons wapeningsgaas alkalibestendig en gaat het lang mee, waardoor je niet snel nieuwe scheuren krijgt in je muur. Let wel op, het wapeningsgaas is daarnaast niet zelfklevend.

  Hoe gebruik je wapeningsgaas?

  Wat je als eerste moet weten is dat wapeningsgaas meestal wordt gebruikt samen met stucwerk. Het gaas wordt aangebracht op de muur of het plafond voordat de stuclaag wordt aangebracht. Volg de onderstaande stappen voor het beste resultaat:

  1. Begin met het voorbereiden van de oppervlakte. Verwijder oneffenheden en maak het gebied waar het gaas op moet komen schoon en droog.
  2. Je kan de hele rol wapeningsgaas gebruiken voor een stevige muur. Wil je alleen een klein gebied repareren, dan kan je met behulp van een schaar het gaas op maat knippen. Knip het stuk iets kleiner dan de oppervlakte, zodat het niet uitsteekt.
  3. Breng nu een klein laagje stuc aan op de wand of plafond en druk hier het op maat geknipte wapeningsgaas in de stuc. Zorg dat het goed hecht en dat er geen luchtbellen ontstaan.
  4. Als het goed op zijn plek zit, kan je een tweede laag stuc aanbrengen en glad strijken. Als de tweede stuclaag opgedroogd is, kun je de muur verder afwerken.
  5. De oppervlakte is nu extra stevig, dankzij het wapeningsgaas.

  PLUS Verstevigd je muren en plafond
  PLUS Toepasbaar op zowel grote als kleine oppervlaktes
  PLUS Soepel in gebruik en eenvoudig op maat te maken
  MINUS Wapeningsgaas is niet zelfklevend

  De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13528 reviews.