Netzakken kopen

Netzakken kopen? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij leveren alle soorten voordelig en snel! Netzakken zijn sterk en kunnen vele kilo’s dragen. Ze zijn licht, makkelijk te hanteren en ademend. Vanwege die eigenschappen worden deze zakken met name gebruikt in de land- en tuinbouw, bijvoorbeeld om uien, aardappelen, haardhout, bloembollen en prei te verpakken.

Kies uit vele kleuren en diverse maaswijdtes. Het soort zak dat je nodig hebt is afhankelijk van het te verpakken product. In ons assortiment kun je gebreide raschel zakken, geweven zakken en mono zakken vinden in diverse kleuren.

Geweven netzakken

Wij hebben geweven netzakken in diverse afmetingen en kleuren leverbaar. De geweven variant wordt voornamelijk gebruikt om aardappelen en brandhout in te verpakken of op te slaan. Ze hebben een fijne structuur en er zit geen rek op. Het materiaal van de zak is geweven polypropyleen, dit is een erg sterk plastic dat zorgt dat de zak stevig is en lang meegaat.

Mono netzakken

Mono netzakken hebben net als geweven zakken een fijne structuur en geen rek. De structuur is veel fijner dan geweven zakken en toch open en luchtdoorlatend, waardoor de inhoud goed kan ademen. De mono zakken worden veel gebruikt in de land- en tuinbouw. Dankzij het sluitkoord kan de zak gesloten worden.

Raschel netzakken

Raschel netzakken zijn gebreide zakken. Deze variant zakken hebben wel rek, in vergelijking met mono zakken en geweven zakken. Daarnaast hebben raschel netzakken een grove structuur. De zakken worden voornamelijk gebruikt als groente- en fruitzakken. Wij hebben ze leverbaar in diverse kleuren. De kleur van de zak is vaak bepalend voor het soort groente- of fruit wat erin wordt verpakt. Zo worden groene netzakken, bijvoorbeeld gebruikt voor spruiten.

Netzakken voor haardhout

Netzakken voor haardhout kopen? Bij het kloven van hout krijg je te maken met meerdere houtblokken. De houtblokken moeten worden vervoerd naar de open haard of naar een geschikte opslag locatie waar het hout niet vochtig wordt. Met de speciale zakken voor haardhout kan het haardhout gemakkelijk vervoerd of verplaatst worden. Wij hebben deze haardhout zakken leverbaar in diverse afmetingen.

Houd er rekening mee dat de haardhout zakken niet UV-bestendig zijn.

Netzakken voor aardappelen

Geweven of mono netzakken worden veel gebruikt om aardappelen in te verpakken. Dat komt omdat deze zakken een fijne structuur hebben en luchtdoorlatend zijn. Aardappelen zakken hebben een groter formaat dan bijvoorbeeld netzakken voor prei of spruitjes.

Netzakken voor uien

Net zoals aardappelen worden uien voornamelijk verpakt in geweven of mono netzakken. Deze ui zakken zijn geschikt voor het bewaren van de nieuwe oogst. In de speciale zakken kunnen de uien goed en luchtig bewaard blijven.

Waar zijn netzakken te koop?

Koop netzakken snel en gemakkelijk online bij Netzakken.com. Mocht je nog vragen hebben of ben je op zoek naar persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14086 reviews.