Product reviews van Smart Holder zaagbok

9.5 / 10 op basis van 68 reviews

De Smart Holder is een hulpmiddel om effectief en veilig boomstammen in stukken te zagen. Je klapt hem uit, zet een boomstam in de houder...

Bekijk Smart Holder zaagbok

Afbeeldingen van Smart Holder zaagbok die onze gebruikers hebben gemaakt

Smart Holder zaagbok gebruik: Smart Holder zaagbok
Jammer dat ik deze smart-holder niet eerder heb gekocht. nu is het in stukken zagen van stammen en takken een stuk eenvoudiger.
Close image
Smart Holder zaagbok gebruik: Smart Holder zaagbok
Voor het zagen van stamhout.
Close image
Smart Holder zaagbok gebruik: Smart Holder zaagbok
Boomstammen zagen
Close image
Smart Holder zaagbok gebruik: Smart Holder zaagbok
Boomstammen zagen
Close image
Smart Holder zaagbok gebruik: Smart Holder zaagbok
Kleinzagen van stammetjes
Close image
Garrelt
29 februari 2024

Goed,een zweeds product kan niet miszien en deervaringen

Gebruik: oomstam afkorten op eeen vaste maat

Bekijk review
Peter
23 december 2023

Super

Gebruik: Zagen is nu minder gevaarlijk en lekker op hoogte

Bekijk review
Hans
9 juli 2023

Dat weet ik pas in oktober

Gebruik: We nemen hem in oktober mee naar frankrijk , om kachelhout te zagen .

Bekijk review
Henk
1 mei 2023

Perfect. geen gevaar voor wegrollen van de stammen, geen risco op zaagblad in de grond enz. bij voorkeur eerst je stammen beetje op dikte sorteren, zodat je achter elkaar door kunt gaan en maar minimaal de dikteinstelling hoeft aan te passen.

Gebruik: Haardhout stammen zegen

Bekijk review
Gerald
18 maart 2023

Werkt supermakkelijk waardoor je snel en veilig alleen kunt werken

Gebruik: Als zaagbok

Bekijk review
A. Timmermans
11 maart 2023

De zaagbok werkt perfect, is handig, neemt niet veel plaats in beslag en ik vind het een fantastische uitvinding.

Gebruik: Ik gebruik de zaagbok om de stammen en en dikke takken van de gesnoeide bomen en struiken in stukken te zagen.

Bekijk review
Ap
2 maart 2023

Perfect zaagbok degelijke uitvoering

Gebruik: 4 kuub stammen zagen

Bekijk review
Mjm
20 december 2022

Alleen geschikt voor dikkere stammen. dunne hebben weinig houvast waardoor ze bij zagen er vanaf getrokken worden!

Gebruik: Zagen hout

Bekijk review
Tonny
20 november 2022

Perfect... werkt echt geweldig.. ik vind het een geniale uitvinding.. stabiel, ik voel me veilig en zeker met zagen... echt helemaal weg van.

Gebruik: Hout zagen

Bekijk review
Han
14 november 2022

Prima

Gebruik: Zagen

Bekijk review
Patrick
12 november 2022

Erg handig en zeker niet duur. mooi stevig. ik had gelezen dat veel mensen hem te laag vinden maar dat valt mij heel erg mee.

Gebruik: Kleinzagen van stammetjes

Smart Holder zaagbok gebruik: Kleinzagen van stammetjes
Sluit afbeelding
Bekijk review
Verstappen
2 november 2022

Iets te laag, verder ok

Gebruik: Als zaagbok

Bekijk review
Corné
27 oktober 2022

Fantastisch ding, 2,5 kuub hout veilig en zelf kunnen zagen

Gebruik: Nou, om te zagen natuurlijk,

Bekijk review
M. Boels
4 oktober 2022

Perfect, werkt zoals beschreven!

Gebruik: Hout te zagen

Bekijk review
Peter
8 september 2022

Prima hulpmiddel voor het zagen van boomstammen. ideale werkhoogte ook en makkelijk verplaatsbaar in de houder.

Gebruik: Zagen van boomstammen.

Bekijk review
Pieter
5 september 2022

Handig! het klemmen van de stammen moet je even aanvoelen, maar werkt prima! zoals aangegeven bij n eerdere recensies is de werkhoogte wat laag. ik heb dat opgelost door de zaagbok op borderblokken van 15x15x60 te zetten. dat werkt een stuk prettiger

Gebruik: Hobbymatig haardhout zagen

Bekijk review
A
13 mei 2022

Stabiel, grijpt het hout goed vast. netjes afgewerkt. wat laag voor lange mensen.

Gebruik: Zagen van meterhout met een (elektrische) kettingzaag

Bekijk review
Thuur
2 april 2022

Mooi product en van goede kwaliteit. punt verbetering: werkhoogte verhogen, iets aan de lage kant.

Gebruik: Openhaardhout zagen.

Bekijk review
Marcel
29 maart 2022

Briljant. ik had een houten bok gemaakt, maar dan kun je maar een stukje zagen dat uitsteekt, hierbij kun je de hele stam in één keer in stukken zagen. het vasthoudt mechaniek is ook stevig, de stam gaat niet zomaar wiebelen.

Gebruik: In stukjes zagen van dikke takken en stammen.

Bekijk review
Rien
25 maart 2022

Geweldig ding, maakt t leven weer wat simpeler ????

Gebruik: Afkorten van takken en fruitbomen

Bekijk review
Guy
5 maart 2022

Te laag

Gebruik: Hout zagen

Bekijk review
Piet
14 februari 2022

Blijk stukken van 1 meter lengte en diameters van 15-23 cm niet echt te kunnen vastklemmen

Gebruik: Doorzagen van boomstammen

Bekijk review
Kor
11 februari 2022

Praktisch. staat stevig en gemakkelijk bedienbaar ook als je alleen werkt.

Gebruik: Waar hij voor bedoeld is

Bekijk review
Herman
20 januari 2022

Helemaal super. doet exact wat ik er van verwacht

Gebruik: Lange stammen tot handzame blokken zagen.

Bekijk review
Egbert
19 januari 2022

Lijkt goed, alleen heb ik het nog niet geprobeerd

Gebruik: Om houtstammen in stukken te zagen

Bekijk review
Riemer
10 januari 2022

Zeer stevig en gemakkelijk in gebruik

Gebruik: Haard hout zagen

Bekijk review
Edward
16 december 2021

Ik heb het nog maar kort gebruikt maar lijkt een kwalitatief goed product. dit weekend ga ik weer meer zagen.

Gebruik: Hout zagen

Bekijk review
Patrick
10 september 2021

Vlot bruikbaar product

Gebruik: Snoeiwerk in de tuin, dikke takken uit fruitbomen

Bekijk review
Willy
18 mei 2021

Zeer goed, zeer efficient en zeer gemakkelijk in gebruik

Gebruik: Voor het zagen van boomstammen, zoals op de foto is afgebeeld

Bekijk review
Georges
10 mei 2021

Heel goed

Gebruik: Ik gebruik dit bij het uitzuiveren van takken en kleine stammen in het bos

Bekijk review
Reinier
7 april 2021

Prima stabiele bok

Gebruik: Stammen zagen

Bekijk review
Henk
7 april 2021

Zeer geschikt voor zware stammen tot 50 kg - minder voor de wat dunnere delen

Gebruik: Zagen van bomen

Bekijk review
Frank
10 maart 2021

Goede kwaliteit, let op max dikte

Gebruik: Haard hout zagen

Bekijk review
Michiel
23 februari 2021

Het is echt een geweldige zaag hulp!

Gebruik: Zagen van haardhout

Bekijk review
E-R
3 februari 2021

Wat mij betreft mag de werkhoogte wel naar 90/100 cm gebracht worden. dit zou hem nog aangenamer in het gebruik maken.

Gebruik: Brandhout op maat zagen.

Bekijk review
Pieter
3 februari 2021

De smart holder is een goed product om boomstammen te zagen van dik tot dun. je hebt geen hulp nodig, de stammen kan je in je eentje zagen.

Gebruik: Boomstammen zagen

Smart Holder zaagbok gebruik: Boomstammen zagen
Sluit afbeelding
Bekijk review
Pieter
2 februari 2021

De smart holder is een goed product om boomstammen te zagen van dik tot dun. je hebt geen hulp nodig, de stammen kan je in je eentje zagen.

Gebruik: Boomstammen zagen

Smart Holder zaagbok gebruik: Boomstammen zagen
Sluit afbeelding
Bekijk review
Remco
25 januari 2021

Fijn om mee te werken

Gebruik: Haard blokken zagen

Bekijk review
S
15 januari 2021

Goed

Gebruik: Hout zagen

Bekijk review
R.Ariës
13 januari 2021

Stammetje van 6-7 cm draaien toch rond net als op mijn "normale" zaagbok. helaas!

Gebruik: Boomstammen afkorten

Bekijk review
Marianne
9 december 2020

Super

Gebruik: Zagen van boomstronken

Bekijk review
Guy
7 december 2020

Goed

Gebruik: Stookhout zagen

Bekijk review
Hein
2 december 2020

Slimme oplossing die opgeborgen weinig ruimte inneemt

Gebruik: Hout

Bekijk review
Jan
27 november 2020

Voldoet aan de verwachtingen

Gebruik: Op lengte zagen van brandhout

Bekijk review
Richard
11 september 2020

Perfect werkt uitstekend past goed en is stabiel

Gebruik: Hout zagen houtkachel

Bekijk review
Alex
7 juni 2020

Degelijk product. het werkt veiliger. bij mijn zelfgemaakte zaagbok, draaiden de stammen vaak in het rond doordat de zaagketting deze meenam. de smartholder houdt het hout goed op zijn plek dus veiliger. wel kunnen de schoorbeugels iets steviger.

Gebruik: Voor het zagen van stamhout.

Smart Holder zaagbok gebruik: Voor het zagen van stamhout.
Sluit afbeelding
Bekijk review
Eduard
1 juni 2020

Prima product. je kan de stam zonder steeds op te tillen in stukken zagen.

Gebruik: Boomstammen zagen voor de kachel

Bekijk review
Helma
29 mei 2020

Fijn product

Gebruik: Thuis hobby

Bekijk review
Wim
28 mei 2020

Makkelijk en veilig in gebruik

Gebruik: Hout zagen zoals foto

Bekijk review
Ronny
22 april 2020

Zeer goed en gemakkelijk in gebruik

Gebruik: Zagen van haardhout

Bekijk review
Hans
7 april 2020

Tot heden werkt het prima, klem kracht op dunnen takken is matig. verder een goed product

Gebruik: Stabiel en werkt prettig om takken en dunne bomen te zagen

Bekijk review
Jan
25 maart 2020

Prima product, en lekker degelijk.

Gebruik: Jammer dat ik deze smart-holder niet eerder heb gekocht. nu is het in stukken zagen van stammen en takken een stuk eenvoudiger.

Smart Holder zaagbok gebruik: Jammer dat ik deze Smart-holder niet eerder heb gekocht. Nu is het in stukken zagen van stammen en takken een stuk eenvoudiger.
Sluit afbeelding
Bekijk review
Jeroen
24 maart 2020

Goed product, veilig werk, snel op te zetten.

Gebruik: Het verzagen van boomstammen.

Bekijk review
Irene
21 februari 2020

Vanaf 6 cm klemmen takken goed vast in de smartholder, kleiner dan 6 cm glijdt alle kanten op vanwege wijde vertanding. werkhoogte een beetje te laag. verder heel tevreden; veel beter dan ons oude schaarmodel. veel ruimte om te zagen, stabiel ding.

Gebruik: Zagen van takken/ stammen vanaf 3 cm tot 23 cm

Bekijk review
Max
28 januari 2020

Prima product. het enige wat ik ervaar bij het opbergen: hij vouwt makkelijk uit als je hem niet goed in handen hebt. wellicht een puntje voor de ontwerpers om na te denken over het vast zetten van de onderdelen als je hem weer opruimt.

Gebruik: Waar het voor bedoeld is; het inklemmen van stammen om te kunnen zagen

Bekijk review
Alexander
6 januari 2020

Heel praktisch product, ook makkelijk opbergbaar!

Gebruik: Verzagen van houten stammen

Bekijk review
Ge
21 december 2019

Geweldig

Gebruik: Stammen zagen

Bekijk review
Nico
1 oktober 2019

Handig op te zetten hulpmiddel en op een een vlakke ondergrond bijv in de tuin of in het bos. wat ook belangrijk is voor mij is dat het compact weer op te bergen is in de verzenddoos. gewicht 13-14 kilo

Gebruik: Afkorten rondhout

Bekijk review
Ricks
16 augustus 2019

Prima. werkt makkelijk. alleen de werkhoogte is iets te laag.

Gebruik: Waarvoor het bedoeld is, zagen van stammen.

Bekijk review
Kees
8 augustus 2019

Prima

Gebruik: Zaagbok

Bekijk review
Kees
28 april 2019

Het is een prachtige uitvinding. eenvoud en efficientie gaan hand in hand. de zaagbok is verrasend compact om hem na gebruik weer op te ruimen.en bovenal een veilige oplossing !

Gebruik: Voor het afkorten van zijtakken van bomen voor de kachel.

Bekijk review
Erwin
7 april 2019

Stevig snel op te stellen

Gebruik: Lange hout stammen

Bekijk review
Michiel
17 februari 2019

Lijkt prima. snelle service

Gebruik: Zagen

Bekijk review
Ineke
2 februari 2019

Stabiel, makkelijk in gebruik en ingeklapt handig opbergen!

Gebruik: Stammen voor openhaardhout op maat zagen met kettingzaag.

Bekijk review
Peter
23 januari 2019

Werkt prima. stam blijft liggen

Gebruik: Hout op maat zagen (alleen aan ‘twerk)

Bekijk review
Wilfried
1 januari 2019

Robuust en degelijk ontworpen toestel, ingenieus en siert in eenvoud.

Gebruik: Brandhout

Bekijk review
Hendry
23 december 2018

Werkt heel gemakkelijk en fijn. gek dat zo'n praktisch hulpmiddel niet eerder is uitgevonden.

Gebruik: Zagen van boomstammen voor haardhout

Bekijk review
Guillaume
12 december 2018

Stevige constructie en is praktisch in gebruik.

Gebruik: Zagen van bomen tot 15 cm

Bekijk review

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14404 reviews.