Ondervloer tape

Ondervloer tape
Ondervloer tape gebruik: Ondervloer tape
Ondervloer tape
Close image
  • Ondervloer tape

    Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.
    Verzendkosten en levertijd

    Ga je een nieuwe vloer leggen en heb je gekozen voor een isolerende ondervloer? Bestel dan deze ondervloer tape om alle naden tussen je ondervloer af te dichten. Deze ondervloer tape, ook wel pp-opgedampt aluminium tape genoemd, zorgt voor een perfecte verbinding tussen de losse delen van je ondervloer en zorgt voor een vocht- en dampdichte afsluiting.

    Vanaf
    € 4,25 excl. btw
    € 5,14 incl. btw
    
    Uitvoering en hoeveelheid Ondervloer tape
    Prijzen in € (excl. btw) per verpakkingseenheid
    Artikelnr.Breedte
    Lengte
    Prijs per
    Per
    1
    Per
    6
    Per
    36+
    Bestellen
    241507 50 mm 50 m rol

    4,25

    1 eenheden kopen

    3,50

    6 eenheden kopen

    2,50

    36 eenheden kopen
    + -

    excl. btw
    incl. btw

    Dit product bestaat uit 1 uitvoeringen

    Breedte: 50 mm Lengte: 50 m Prijs per: rol
    Vanaf 2,50 excl. btw
    Artikelnummer 241507
    1 à € 4,25 excl. btw
    € 5,14 incl. btw

    6 à € 3,50 excl. btw
    € 4,24 incl. btw
    -17.65 %

    36 à € 2,50 excl. btw
    € 3,03 incl. btw
    -41.18 %
    Andere hoeveelheid
    € 4,25 excl. btw
    € 5,14 incl. btw

    Specificaties Ondervloer tape

    Prijs perrol

    Omschrijving Ondervloer tape

    Met onze ondervloer tape hoef je je geen zorgen meer te maken over naden tussen je ondervloer. Deze tape is de perfecte oplossing om je ondervloer naadloos af te werken en te zorgen voor een professioneel resultaat. Deze tape is speciaal ontworpen om een sterke en duurzame verbinding te creëren tussen de delen van je ondervloer. Of je nu een nieuwe ondervloer aanlegt of een bestaande ondervloer renoveert, deze tape zorgt ervoor dat alle naden naadloos worden afgedicht.

    Ondervloer tape met aluminium coating

    Onze ondervloer tape is voorzien van een PP-drager met aluminium coating en acrylaatbelijming. Hierdoor is de tape niet alleen sterk en duurzaam, maar ook bestand tegen vocht en damp. Dit maakt onze tape uitermate geschikt voor gebruik bij isolatiematerialen. Het zorgt voor een damp- en vochtdichte afsluiting, waardoor je geen last krijgt van vochtproblemen of schimmelvorming.

    Eenvoudig in gebruik

    Onze ondervloer tape is niet alleen sterk en duurzaam, maar ook zeer eenvoudig in gebruik. De tape is gemakkelijk af te rollen en aan te brengen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Bovendien heeft onze tape geen schutlaag, waardoor je tijd en moeite bespaart bij het aanbrengen. Het enige wat je hoeft te doen is de tape op de juiste plaats aanbrengen en aandrukken, en je hebt een naadloze afwerking van je ondervloer.

    Gebruik ondervloer tape om tijdelijk scheuren te bedekken

    Naast het verbinden en afdichten van naden tussen ondervloer delen, heeft ondervloer tape nog vele andere toepassingen. Je kan deze tape ook goed gebruiken om scheuren in je betonnen vloer tijdelijk te bedekken. Zo voorkom je dat er stof of vuil in de scheur komt en zo zorg je voor een gladde overlapping van een oneffenheid. Het is wel te adviseren om de scheur te repareren als deze te groot is.

    Ondervloer tape als isolatie afdichting

    Door de damp- en vochtdichte kwaliteiten van ondervloer tape, kan je deze tape ook perfect gebruiken bij het afdichten van isolatiemateriaal. Denk hierbij aan het isoleren van je dak of kruipruimte. Dit voorkomt dat het materiaal gaat schuiven, zorgt voor afdichting van naden in je isolatiemateriaal en zorgt voor een betere isolatie van je huis.

    Minder toepasbaar voor zwaardere toepassingen

    Hoewel ondervloer tape goed gebruikt kan worden voor oppervlaktes met een normale dagelijkse belasting, is deze tape minder geschikt voor vloeren die veel beweging of trillingen ondergaan. Denk bijvoorbeeld aan vloeren waar veel op wordt gesport. Daarnaast is ondervloer tape minder toepasbaar als je krachtige tape nodig hebt om onderdelen bij elkaar te houden.

    PLUS Eenvoudig te gebruiken, van de rol trekken en plakken

    Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

    • Persoonlijke korting
    • Krijg af en toe mails van ons
    • Relevant nieuws

    We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

    De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13741 reviews.