Wikkelfoliedispenser standaard

Wikkelfoliedispenser standaard

Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.
Verzendkosten en levertijd

De wikkelfoliedispenser standaard is een verchroomde dispenser geschikt voor rolbreedtes van 45 of 50 cm. Dit hulpmiddel wordt gebruikt om handwikkelfolie eenvoudig mee af te rollen. Dit verhoogt de efficiëntie en zorgt dat een pallet sneller transportklaar is gemaakt. Ook voorkomt het dat de koker bij het afrollen in je vingers snijdt.


Uitvoering en hoeveelheid Wikkelfoliedispenser standaard
Prijzen in € (excl. btw) per verpakkingseenheid
Artikelnr.Uitvoering
Kleur
Geschikt voor
Prijs per
Per
1
Per
2
Per
12+
Bestellen
991020 verchroomde dispenser rood, zwart rollen van 45-50 cm breed stuk

33,50

1 eenheden kopen

30,45

2 eenheden kopen

22,20

12 eenheden kopen
+ -

excl. btw
incl. btw

Dit product bestaat uit 1 uitvoeringen

Uitvoering: verchroomde dispenser Kleur: rood, zwart Geschikt voor: rollen van 45-50 cm breed Prijs per: stuk
Vanaf 22,20 excl. btw
1 à € 33,50 excl. btw
€ 40,54 incl. btw

2 à € 30,45 excl. btw
€ 36,84 incl. btw
-9.10 %

12 à € 22,20 excl. btw
€ 26,86 incl. btw
-33.73 %
Andere hoeveelheid
€ 33,50 excl. btw
€ 40,54 incl. btw

Specificaties Wikkelfoliedispenser standaard

Materiaalrubber, metaal, kunststof
Kleurrood, zwart
Gewicht1600 gram
Geschikt voorrollen met kern 38 & 50 mm
VerstelbaarJa
Afwerkingverchroomd
Gelagerdenkel
Linkshandignee

Omschrijving Wikkelfoliedispenser standaard

Het verschil tussen deze wikkelfoliedispenser standaard en de andere dispensers in ons assortiment, is dat deze verchroomd is en enkel geschikt is voor rolbreedtes van 45 of 50 cm. De andere varianten hebben andere eigenschappen. Deze wikkelfolie dispenser standaard heeft een gewicht van 1600 gram en is rood met zwart gekleurd. Het is gemaakt van metaal, kunststof en rubber. De dispenser wordt gebruikt als hulpmiddel voor rollen handwikkelfolie. Zonder je vingers te bezeren aan de kartonnen koker rol je met gemak de folie uit rondom de pallet. Een pallet die omwikkeld is met wikkelfolie is stabieler. Dit komt ten goede aan de bescherming van de palletlading, bijvoorbeeld tijdens transport. Het omwikkelen van pallets gebeurt tijdens het transportklaar maken van de lading, nadat de pallet is opgebouwd. Deze activiteiten gebeuren in het magazijn. Meestal bij bedrijven met een webshop, groothandels, leveranciers en fabrikanten.

Het in gebruik nemen van wikkelfoliedispensers is heel eenvoudig. Je draait eerst handvat van de langste buis af. Dan plaats je de rol wikkelfolie op deze buis. Vervolgens draai je het handvat er terug op. Hiermee zorg je dat de rol folie er niet meer af kan vallen. Je zet de dispenser langs de pallet en pakt met twee vingers de start van de wikkelfolie vast. Dit stuk maak je aan de palletklos vast. Dan pak je met twee handen de twee handvatten van de dispenser vast en loop je net zo lang om de pallet heen tot er een goede laag folie is aangebracht. De folie rolt soepel van de rol af. Let er wel op dat je de binnenkant van de folie op de pallet plakt, dit is namelijk de plakkant. De buitenkant plakt minder goed.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 11585 reviews.