Product reviews van Smart Splitter houtklover

9.6 / 10 op basis van 20 reviews

De Smart Splitter is een gebruiksvriendelijke houtklover die hout kloven makkelijk maakt. Bij het ontwerp is veiligheid het belangrijkste...

Bekijk Smart Splitter houtklover

Afbeeldingen van Smart Splitter houtklover die onze gebruikers hebben gemaakt

Smart Splitter houtklover gebruik: Smart Splitter houtklover
Close image
Smart Splitter houtklover gebruik: Smart Splitter houtklover
Close image
Erik
10 november 2021

Kloven is op deze manier zeer veilig en kinderspel. zeer goed product. ik gebruik deze smart-splitter al jaren in zweden. heb nu een 2de voor in nederland gekocht.

Gebruik: Houtkloven

Smart Splitter houtklover gebruik: Houtkloven
Sluit afbeelding
Bekijk review
Paul
31 oktober 2021

Doet wat je er van verwacht alleen de grotere dikken stronken zijn wat lastiger

Gebruik: Hout kloven

Bekijk review
Cor
25 augustus 2021

Super

Gebruik: Kloven openhaard hout

Bekijk review
Cor
21 augustus 2021

Super

Gebruik: Kloven openhaard hout

Bekijk review
Luc
1 februari 2021

Heb het nog niet uitgeprobeerd.

Gebruik: Klieven van hout

Bekijk review
Paul
24 december 2020

Geweldig hulpmiddel! werkt perfect en is een welkome aanvulling op het gereedschap wat ik al heb.

Gebruik: Ik gebruik de splitter voor 'indoor'kloven (in de garage) van houtblokken die te groot blijken voor de kachel.

Bekijk review
Rob
8 augustus 2020

Prima product

Gebruik: Reeds gekloofd hout, nog kleiner te kloven

Bekijk review
Armand
12 juni 2020

Uitstekend, het is al mijn tweede.

Gebruik: Hout extra klieven voorde speksteenkachel.

Bekijk review
Eric
7 mei 2020

Werkt echt goed!

Gebruik: Sandelhout kloven

Bekijk review
Lia
9 april 2020

Een fantastisch ding. met de kliefhamer was ik direct uitgeput na een blok of drie te klieven, met deze geen probleem. bovendien hoef je niet meer te "mikken", je zet het ding gewoon daar waar je wilt dat het klieft.

Gebruik: Droog hout klieven

Bekijk review
Hans
5 april 2020

Kleine stammetjes van 15cm doorsnee kloven gaat prima in 1 of 2 keer, maar als het wat dikker wordt heeft de splitter er moeite mee en ben je stevig aan het werk. ook blijft hij dan soms vast zitten... maar het spaart je rug, is veilig. aanmaakhout+

Gebruik: Kloven van hout

Bekijk review
Bart
22 maart 2020

Zeer goed

Gebruik: Klieven van kleinere houtblokken

Bekijk review
Rob
17 maart 2020

Prima apparaat, gemakkelijk in gebruik. ook droog hout laat zich kloven, maar vooral stukken met noesten hebben wel meerdere pogimgen nodig. aanrader voor degene die gebruik van zo'n joekel bijl niet ziet zitten, of fysieke beperkingen heeft.

Gebruik: Hout kloven.

Bekijk review
Ploeger
27 januari 2020

Voldoet uitstekend. met de bijgeleverde speedboor heb je snel het relevante gat voor de steunpijp. er is niet veel kracht voor nodig en ook de hand-oogcoördinatie is verder niet van belang. prima idee om er gelijk een reserve valstop bij te doen.

Gebruik: Het reeds gekloofde hout is soms te groot om in mijn kachel te verstoken. met dit handige apparaat pas je dit makkelijk aan. dit is zeg maar de wat bredere bijtel/bijl. verder maak je er razendsnel aanmaakhoutjes mee aan. door dit van het normale brandhout te doen i.p.v. het palletaanmaakhout heb je minder roet in de pijp. uiteraard maakt het het allemaal veel goedkoper. aanmaakhoutjes maken met de traditionele bijl is een hoop gedonder. je klemt met dit apparaat het hout stevig vast op het hakblok. dit dondert op de traditionele manier altijd om. een combinatie van met de hand vasthouden en alsnog met de bijl kloven is feitelijk een gevaarlijk gebeuren. en... het is uiteraard veel preciezer als met de kloofbijl. wel in de gaten houden, dat als het valgewicht naar beneden wordt geparachuteerd er niets en niemand hier tussen zit :-)

Bekijk review
Jelle
25 januari 2020

Prima

Gebruik: Houtkloven

Smart Splitter houtklover gebruik: Houtkloven
Sluit afbeelding
Bekijk review
Els
18 november 2019

Prima, super handig. werkt prima, veilig en spaart de rug

Gebruik: Kloven van gezaagde boom stammen en takken

Bekijk review
Henk
22 oktober 2019

Super eenvoudig en goede bediening.

Gebruik: Droog gekloofd hout kachel klaar maken. nog een keer kloven dus!

Bekijk review
Jan
9 april 2019

Snel simpel en veilig

Gebruik: Voor hout te kloven voor de vuurtafel

Bekijk review
Joep
25 november 2018

Doet wat het moet doen

Gebruik: Het kloven van hout

Bekijk review
L.J.
29 mei 2018

Kan meer aan als dat folder aangeeft zowel lengte als diameter

Gebruik: Om hout blokken (stammen) van bomen , die al 7 jaar gedroogd opgeslagen liggen te splijten

Bekijk review
Klantenservice

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 7073 reviews.