Biologisch afbreekbare wegwerpborden

Biologisch afbreekbare wegwerpborden
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Biologisch afbreekbare wegwerpborden

Biologisch afbreekbare wegwerpborden zijn gemaakt van suikerriet en daarmee een groen alternatief voor plastic. Deze vierkante borden zijn van hoogwaardige kwaliteit en voelen stevig aan. Ze worden gebruikt op evenementen, feestjes en festivals. Gooi deze duurzame bordjes na gebruik weg bij het restafval en draag daarmee bij aan een schoner milieu.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Biologisch afbreekbare wegwerpborden, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Biologisch afbreekbare wegwerpborden

Materiaalsuikerriet
Uitvoeringbio afbreekbaar, composteerbaar en 100% natuurlijk
Geschikt voormagnetron, diepvries, warme en koude toepassingen
Recyclebaarja
Prijs per10 stuks
CertificaatEN 13432
Bewaaradviesbewaren op een koele, droge en donkere plek

Omschrijving Biologisch afbreekbare wegwerpborden

Biologisch afbreekbare wegwerpborden worden besteld door mensen die wegwerp bordjes willen gebruiken maar het milieu niet te veel willen belasten. Bordjes die gemaakt zijn van hernieuwbare plantaardige grondstoffen zoals suikerriet zijn het milieuvriendelijke alternatief voor plastic. Suikerriet is een 100% biologisch product. Composteerbare bordjes gooi je weg bij het restafval. Ondanks dat deze eco bordjes niet gemaakt zijn van plastic of karton, is de stevigheid uitstekend. Het materiaal voelt en ziet eruit als wit karton. Maar je voelt dat het een andere en natuurlijkere vezel heeft. De structuur is onregelmatig en de onderzijde heeft een ribbelpatroon. Dit maakt deze duurzame bio based bordjes onderscheidend.

Waar worden duurzame borden ingezet?

Met een duurzaam karakter kunnen deze suikerriet bordjes op veel plekken worden ingezet. Duurzame borden worden gebruikt op momenten dat er gegeten wordt. Denk hierbij aan een evenement, festival of feestje. Zo geef je gasten, klanten en bezoekers een duurzame ervaring mee. Bovendien bouwen duurzame, bio based en groene producten mee aan jouw duurzame imago of die van jouw bedrijf of festivalorganisatie. Deze vierkante borden hebben een afmeting van 20 bij 20 centimeter. Ze zijn geschikt voor warme en koude maaltijden. Ook kunnen ze zonder problemen de diepvries en magnetron in. De borden zijn 100% natuurlijk, EN-13432 gecertificeerd en daarmee CO2-neutraal. Vergeet niet om deze bio bordjes weg te gooien bij het restafval en nooit in de natuur. Duurzame bordjes liggen bij ons in bundels van 10 stuks op voorraad.

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13740 reviews.