Glitter loper rood

Glitter loper rood
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Glitter loper rood

Wil je een klassiek gala nog meer glamour geven? Gebruik dan de glitter loper in rood. Deze prachtige loper is dankzij de geïmpregneerde onderzijde zowel binnen als buiten te gebruiken. De glitters zijn verwerkt in het geweven polypropyleen. Zo blijft de loper stralen, ook wanneer er veel mensen overheen lopen. Je kunt deze loper daarom ook meerdere keren gebruiken.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Glitter loper rood, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Glitter loper rood

MateriaalPP, polyester en polyamide
Kleurrood
Lengtevanaf 100 cm
Breedte100 cm
Dikte3 mm
Uitvoeringglitter
Prijs perstrekkende meter

Omschrijving Glitter loper rood

De glitters in het materiaal geven de klassieke rode loper een nog luxere uitstraling. Hoe weet je of je genoeg materiaal bestelt voor je evenement? Simpel. Je bestelt deze rode loper per strekkende meter op een rol van 1 meter breed. Bestel je één strekkende meter dan krijg je dus 1m². Op een rol past maximaal 40 strekkende meter, oftewel 40 m². Zo tover je eenvoudig jouw locatie om tot een prachtig evenement!

Een rode loper met glitters gebruiken

Een rode loper is favoriet bij veel evenementen, gala’s en feesten. Dat is niet zo verwonderlijk want rood is een krachtige kleur die motiveert en die staat voor passie. Een opvallende rode loper met glitters is ook een uitstekende keuze voor themafeesten over liefde, kracht, energie en vastberadenheid.

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13736 reviews.