Inpakpapier Spring presenteerbox

Inpakpapier Spring presenteerbox
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Inpakpapier Spring presenteerbox

Je weet dat het weer lente is door de frisse kleuren die je om je heen ziet. Fel gekleurde bloemen beginnen te bloeien, de lucht is frisblauw en helder en het jonge gras komt weer op. Het geeft je energie en bezorgt je een vrolijk gevoel. Een gevoel dat je ook aan anderen over wilt brengen. Geef ze daarom een cadeautje, verpakt in het kleurige inpakpapier uit de Spring presenteerbox. 60 rollen met vijf bij elkaar passende kleuren in een vrolijke lentetint. Je krijgt ze geleverd in een presenteerbox die je kant-en-klaar in de winkel kunt zetten.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Inpakpapier Spring presenteerbox, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Inpakpapier Spring presenteerbox

Lengte200 cm
Breedte70 cm
Uitvoering5 uitvoeringen à 12 rollen
Prijs perdoos à 60 rollen

Omschrijving Inpakpapier Spring presenteerbox

De Spring presenteerbox bevat 60 rollen met vijf kleuren inpakpapier. Het materiaal is 100% gerecycled kraftpapier dus het is nog goed voor het milieu ook. De rollen hebben een afmeting van 70 x 200 cm. De Spring presenteerbox bevat de kleuren oranje, rood, lichtgroen, babyblauw en geel. Ideaal om cadeautjes mee in te pakken of om versieringen te maken voor het Paasfeest. Dankzij de box waarin het inpakpapier geleverd wordt is het voor winkeliers een interessant product. Dankzij de frisse kleuren valt het papier direct op in de winkel, zonder dat je verder veel aan de presentatie hoeft te doen.

Ideaal knutselpapier

Het papier uit de Spring presenteerbox kun je niet alleen gebruiken als inpakpapier, het is ook perfect als knutselpapier. Kraftpapier is namelijk sterker dan normaal inpak- of cadeaupapier. Het papier kan daardoor beter gevouwen en gelijmd worden. Zo maak je de mooiste creaties in de meest frisse lentekleuren! De gift box is daarom ook een goede zet voor hobbywinkels die hun assortiment uit willen breiden. Op zoek naar andere kleuren? Bekijk het assortiment en bestel de boxen die aansluiten bij jouw wensen.

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13738 reviews.