Smart Splitter houtklover

Smart Splitter houtklover

Voor 17:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
Verzendkosten en levertijd

De Smart Splitter is een gebruiksvriendelijke houtklover dat hout kloven gemakkelijk maakt. Bij het ontwerp is veiligheid het belangrijkste uitgangspunt geweest. De houtsplitter wordt vastgezet op een kloofblok. Door het gewicht op het mes te laten vallen worden houtblokken soepel en snel gekloofd. Als je veilig en snel wil werken, kun je het beste deze Smart Splitter kopen.

Omschrijving Specificaties Link doorsturen via e-mail
Link doorsturen via e-mail
Smart Splitter houtklover

Smart Splitter houtklover

De Smart Splitter is een gebruiksvriendelijke houtklover dat hout kloven gemakkelijk maakt. Bij het ontwerp is veiligheid het belangrijkste uitgangspunt geweest. De houtsplitter wordt vastgezet op een kloofblok. Door het gewicht op het mes te laten vallen worden houtblokken soepel en snel gekloofd. Als je veilig en snel wil werken, kun je het beste deze Smart Splitter kopen.

Gegevens :

* Verplichte velden

Annuleer of 


Uitvoering en hoeveelheid Smart Splitter houtklover
Prijs in € (excl. btw) per verpakkingseenheid
Artikelnr.Omschrijving
Geschikt voor
Prijs per
Prijs Bestellen
211100 Smart Splitter (houtklover) houtblokken met een lengte van 40 cm (max. 55 cm) stuk

89,00

1 eenheden kopen
+ -

excl. btw
incl. btw

Uitvoering en hoeveelheid Smart Splitter houtklover

Uitvoering 1 van 1
Smart Splitter houtklover: #211100
Omschrijving: Smart Splitter (houtklover) Geschikt voor: houtblokken met een lengte van 40 cm (max. 55 cm) Prijs per: stuk
Staffelkortingen
1 à € 89,00 excl. btw
€ 107,69 incl. btw
Andere hoeveelheid

Totaalprijs:
Jouw korting:

Specificaties Smart Splitter houtklover

Materiaalmetaal, kunststof
Kleuroranje
Lengte140 cm
Breedte13 cm
Gewicht9 kg
Uitvoeringergonomisch
Geschikt voorhoutblokken met een lengte van 40 cm (max. 55 cm)
Extrabijgeleverde boor van (Ø 20 mm)
MerkLogosol

Omschrijving Smart Splitter houtklover

Houtkliever of houtklover kopen? Vind je veiligheid, gemak en ergonomisch ontwerp belangrijk? Dan is de Smart Splitter een slimme keuze. Deze Smart Splitter is een houtkliever die helpt om in een handomdraai brandhout of haardhout te maken van grote blokken hout. Wie zijn haardhout met een kloofbijl klieft weet dat dit intensief en lichamelijk belastend werk is. Telkens moet de kloofbijl opgetild worden en met een vloeiende beweging in het midden op het wankelende houtblok terecht komen. De Smart Splitter neemt de ongemakken en onzekerheden van het hout kloven weg. Het hout blok staat stabiel op het kloofblok en wordt altijd netjes in het midden gekliefd. Het gewicht dat opgetild moet worden is relatief veel lichter waardoor de lichamelijke belasting veel lager is. Met de Smart Splitter houtklover wordt hout kloven een leuk klus en maak je het jezelf een stuk gemakkelijker. Kies voor een ergonomische en veilige manier om brandhout te kloven. Dit houtkloof apparaat is geschikt voor grote en kleine stukken hout. Naast blokken haardhout kun je er dunne stukken aanmaakhout mee maken.

Voordelen van de Smart Splitter als houtklover

PLUS Gebruiksvriendelijk en veilig in gebruik
PLUS Ergonomisch, minder belasting van rug en schouders dan bij het kloven met een kloofbijl
PLUS Hout wordt altijd op de juiste positie gekliefd
PLUS Onderhoudsvrij
PLUS Compact en daardoor eenvoudig op te bergen
MINUS Minder geschikt voor het kloven van hardhout
MINUS Moet altijd eerst bevestigd worden op een kloofblok

Afbeeldingen van Smart Splitter houtklover die onze gebruikers hebben gemaakt

Smart Splitter houtklover gebruik: Smart Splitter houtklover
Sluit afbeelding
Smart Splitter houtklover gebruik: Smart Splitter houtklover
Product reviews

Lees wat anderen zeggen over Smart Splitter houtklover.

8 augustus 2020

Prima product

Gebruik: Reeds gekloofd hout, nog kleiner te kloven

12 juni 2020

Uitstekend, het is al mijn tweede.

Gebruik: Hout extra klieven voorde speksteenkachel.

7 mei 2020

Werkt echt goed!

Gebruik: Sandelhout kloven

9 april 2020

Een fantastisch ding. met de kliefhamer was ik direct uitgeput na een blok of drie te klieven, met deze geen probleem. bovendien hoef je niet meer te "mikken", je zet het ding gewoon daar waar je wilt dat het klieft.

Gebruik: Droog hout klieven

5 april 2020

Kleine stammetjes van 15cm doorsnee kloven gaat prima in 1 of 2 keer, maar als het wat dikker wordt heeft de splitter er moeite mee en ben je stevig aan het werk. ook blijft hij dan soms vast zitten... maar het spaart je rug, is veilig. aanmaakhout+

Gebruik: Kloven van hout

22 maart 2020

Zeer goed

Gebruik: Klieven van kleinere houtblokken

17 maart 2020

Prima apparaat, gemakkelijk in gebruik. ook droog hout laat zich kloven, maar vooral stukken met noesten hebben wel meerdere pogimgen nodig. aanrader voor degene die gebruik van zo'n joekel bijl niet ziet zitten, of fysieke beperkingen heeft.

Gebruik: Hout kloven.

27 januari 2020

Voldoet uitstekend. met de bijgeleverde speedboor heb je snel het relevante gat voor de steunpijp. er is niet veel kracht voor nodig en ook de hand-oogcoördinatie is verder niet van belang. prima idee om er gelijk een reserve valstop bij te doen.

Gebruik: Het reeds gekloofde hout is soms te groot om in mijn kachel te verstoken. met dit handige apparaat pas je dit makkelijk aan. dit is zeg maar de wat bredere bijtel/bijl. verder maak je er razendsnel aanmaakhoutjes mee aan. door dit van het normale brandhout te doen i.p.v. het palletaanmaakhout heb je minder roet in de pijp. uiteraard maakt het het allemaal veel goedkoper. aanmaakhoutjes maken met de traditionele bijl is een hoop gedonder. je klemt met dit apparaat het hout stevig vast op het hakblok. dit dondert op de traditionele manier altijd om. een combinatie van met de hand vasthouden en alsnog met de bijl kloven is feitelijk een gevaarlijk gebeuren. en... het is uiteraard veel preciezer als met de kloofbijl. wel in de gaten houden, dat als het valgewicht naar beneden wordt geparachuteerd er niets en niemand hier tussen zit :-)

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 4798 reviews.